Det där lilla extra just för dig

DET DÄR LILLA EXTRA JUST FÖR DIG...

Spaklippning

 

Klippning inkl. Detox av ditt hår, därefter en djupgående kur anpassad efter ditt hår och behov, detta görs i våra massagestolar i kombination med en avkopplande huvudmassage och varma handdukar.

 

Spafärg (Colorphlex) – (Tillägg vid färgning)

 

Färgen vi arbetar med heter Color me och är för kunden som vill ha ett friskt levande hår och som också värnar om miljö och hälsa. Färgen innehåller sheasmör och honung och är dessutom ammoniakfri. Colorphlex blandas i färgen och stärker håret upp till 4x i samband med blekning eller färg, ger ökad lyster och hjälper att laga de bindningar i håret som normalt skadas vid färg. Resultatet blir ett friskare hår för varje gång du tillsätter detta i din färg. Ingår gör en efterbehandling med tillhörande huvudmassage.

 

Quickfix styling

 

Att ta till vid fest eller bara lyx en vanlig vardag, utan eller med tvätt. Vi gör en enklare styling eller uppsättning på mellan 20-45 min. Pris 250-450:- beroende på tid och tvätt.

 

Makeup

 

Vi arbetar med Pür cosmetics och utför make up till fest eller bröllop. Pür är ett hudvårdande mineralsmink som ger förbättrad hud och passar alla hudtyper.

 

KMX

 

Blir ditt hår aldrig rent? Kanske behöver ditt hår en detox och inpackning, peelar effektivt bort beläggningar som tynger och gör håret livlöst. Produkter som senare kan köpas och underhålla med hemma för KMX känsla varje vecka!

 

Split ender-behandling

 

Klippbehandling som eliminerar kluvna toppar på hela håret utan att klippa på längden, friskare och glansigare hår blir resultatet på sikt.

 

Inspirationskurs

 

Hemma hos dig eller på salongen. Vi vill gärna inspirera dig och dina vänner, under en dag, kväll eller helg! Kan rekommenderas för tex. Möhippa/Svensexa, tjejkvällen/killkvällen m.m. Ni får användbara tips med er som modeller, detta anpassar vi efter er som grupp och eran efterfrågan. För frågor ring: 051020145.